Eerste punten voor Oranje

Gepubliceerd op 21 november 2022 om 22:25

We zijn dan toch van start gegaan met het omstreden WK in Qatar! Na alle discussie vooraf zal het de komende weken steeds meer over het voetbal zelf gaan. 63 deelnemers willen het toernooi nog wat intenser beleven door mee te spelen in onze WK Pool. Wij zullen ons best doen zo snel mogelijk de uitslagen te verwerken en de standen te publiceren. De voorspellingen van de deelnemers zijn nu nog niet zichtbaar maar zullen de komende dagen toegevoegd worden.

De kop is er af en de eerste uitslagen zijn bekend. Nog geen verrassende uitslagen en ook onze Oranjemannen hebben de eerste 3 punten te pakken. In een moeizame wedstrijd werd in de slotfase toch nog afstand genomen van de Leeuwen uit Senegal (0-2). Wat gaat Louis er van maken in zijn slotakte op dit wereldtoneel? Qatar opende het toernooi maar lijkt geen rol van betekenis te spelen. Engeland haalde flink uit ten koste van Iran en de VS en Wales deelden in een aantrekkelijk duel de punten.

Na 4 wedstrijden kunnen we voor het eerst een stand publiceren en zien we Harold Vermeulen aan de leiding. Het toernooi is echter nog heel lang en dinsdag staan weer 4 wedstrijden op de agenda. Wij hebben er zin in en wensen jullie veel voetbalplezier.

Maak jouw eigen website met JouwWeb