Messi pakt de titel met Argentinië

Gepubliceerd op 18 december 2022 om 20:05

In een zinderende finale heeft Lionel Messi dan toch de enige prijs gepakt die nog in z’n uitpuilende prijzenkast ontbrak. Leek er 80 minuten lang geen vuiltje aan de lucht voor Messi en co, in anderhalve minuut was alles compleet anders. Tot aan de 120e minuut was het spektakel waarna strafschoppen de beslissing moesten brengen. Frankrijk kon de druk niet aan en de Zuid-Amerikanen bewezen opnieuw goede penaltynemers te zijn en nemen de wereldbeker mee naar huis.

Winnaar van de Schutters WK Pool is Jan Kamphorst geworden. Hij voorspelde de wereldkampioen goed en ging daardoor voorbij Harold Vermeulen. Jan gefeliciteerd!
Op de tweede plaats eindigt Harold Vermeulen en Muriël Marijs pakt het brons. De definitieve rode lantaarndrager is Joost Wattel geworden net achter Peter Dekker en Tom Bostelaar.

Hiermee is het WK en de pool tot een einde gekomen. We bedanken iedereen voor z’n deelname en hopen dat je er plezier aan hebt beleefd. We zien jullie mogelijk graag weer terug bij een volgend toernooi.  Tot dan!

Maak jouw eigen website met JouwWeb